Margrethe Janbu

Team Janbu

Jeg funderte lenge på team-navnet, og hadde mange forskjellige forslag. Så til jul 2013 lagde de flinke hestepasserne mine Céline og Anita flotte teamjakker med "Team Janbu" på ryggen og dermed var det ordna!

 

I en travel hverdag med fire egne hester, undervisning og stevneridning er jeg avhengig av en liten gjeng gode hjelpere. Jeg er veldig glad for deres hjelp, uten de hadde jeg ikke hatt mulighet til å reise rundt og jobbe og konkurrere som jeg gjør!

 

Rideundervisning:

 

Jeg er utdannet Trener II gjennom Norges Rytterforbund. Jeg rir selv på Grand Prix nivå, og utdanner selv hestene mine fra unghest og oppover i klassene til Grand Prix.

 

Elevene mine har nivå fra begynner til Intermediaire I hest, og FEI klassene i ponni dressur, samt internasjonalt nivå i paradressur.

Flere av mine elever har en annen gren som hovedgren, som sprang, kjøring, islandshest og mounted games, men rir dressur fordi de mener at løsgjørende arbeid og god grunnridning gjør at de presterer bedre i sine grener. Mange av elevene mine utdanner hestene sine selv fra unghest/LC og oppover i klassene.

 I 2019 har jeg elever som rir Nordisk sprang, Nordisk Mounted Games, og kjører Nordisk  mesterskap i kjøring.

Elever har også vært Norgesmester i Para dressur 2014, 2015, 2016, 2017. Og også Nordisk mester i Para dressur 2014, samt deltager i EM, VM og OL Para dressur.

 

Jeg er trener og rytter på fulltid. Jeg underviser i Oslo og omegn, og i Molde. Det er også mulig å ri videoundervisning via Face Time.

 

 

Trenings/Stevne/Sesongplanlegging:

Jeg hjelper gjerne til med å sette opp en plan for deg og din hest! God planlegging er med på å gi gode resultater!

 

 

Team Janbu har på kort tid vokst seg stort. Utrolig artig, spennende og inspirerende!!